Svenska porr film sport date

svenska porr film sport date

Leonard lider dock av ett tillstånd som gör att han saknar korttidsminne, vilket gör letandet extremt svårt. Bonus: Ty Burrell från Modern Family som sarkastisk och rolig ärkecyniker. 1 år sedan 01:37 xHamster stora bröst Milf pay moneys. Att filmen klockar in på 179 minuter gör i sammanhanget inte så mycket. Superhjältar i all ära, men hellre tusen Creep. Före detta superhjältar börjar tas av daga i ett alternativt universum, där superhjältar finns. Shutter Island (2010) Björn: Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) är en polis som undersöker försvinnandet av en mördare som rymt från mentaljukhuset på ön (en tautologi, jag vet) Shutter Island. Ur kratern kläcks en slemmig larv, som tar stans starke man Grant Grant (en skräckinjagande Michael Rooker med rakad skalle och pilotbrillor) i besittning, muterar honom å det grövsta, och sen betar av resten av befolkningen på väldigt kladdiga och otäcka sätt. R (2010) Henrik: Dansken Tobias Lindholm är kanske Skandinaviens mest lovande filmarbetare. Det är krig men det har inte nått byn där Agu och hans familj bor.

Jordan (som också gjorde titelrollen i Creed ) är strålande i centrum för en knäckande och upprörande film med total närvarokänsla. 30 Days of Night (2007) Per: I den lilla staden Barrow i Alaska förbereder sig invånarna för den årliga 30-dagarsperioden då det är konstant natt. Och för Firefly -fans blir det fest eftersom Nathan Fillion är med. Den ensamstående mamman Marisa (Jennifer Lopez) bor i Bronx och jobbar som städerska på lyxhotellet Beresford och tampas med mer eller mindre trevliga gäster och dolda ambitioner. Cowspiracy (2014) Ida: Kip Andersen var en sådan typisk person som vi alla är lite till mans, som fick miljöpanik av något vi läst eller sett (i hans fall klimatögonöppnaren En obekväm sanning ) och därför började med att slaviskt sopsortera, ta kortare duschar, byta. Easy A är konstruktivt sexpositiv, queer-pk och ansvarstagande.

Han är hjärnan bakom de två första säsongerna av Borgen, han var med och skrev de två Thomas Vinterberg-succéerna Jakten och Submarino och till det nerviga kapardramat Kapringen skrev han både manus och regisserade. Barn familj, frost (2013 anna-Karin: Inte tröttnat eller sett sönder den än? Ryktet sprider sig och det tar inte många dagar förrän Olive har ryktesprostituerat sig: hon berättar mot betalning att hon ligger med folk som behöver den status detta innebär för att överleva gymnasiet. Christian Bale är perfekt i huvudrollen. Istället frossar man i telefonsamtal, arkivbläddring och redaktionsmöten, handskrivna kodbrev så frasiga att man nästan känner papperet mellan fingrarna. En av filmhistoriens snyggaste och bästa gangsterfilmer. Sin Nombre är ett gängdrama och en flyktinghistoria i ett. Det går åt helvete! En meteorit landar utanför en liten håla nånstans i Södern. När Harry träffade Sally (1989) Martin: Två diametralt olika personer, cyniske och defensive Harry (Billy Crystal) och öppna och positiva Sally (Meg Ryan lär känna varandra under en samkörning från Chicago till New York och utvecklar, nästan motvilligt, en mångårig vänskap samtidigt som de försöker.

Skildringen av ett rättssamhälles oförmåga att hantera underliggande mänskliga drivkrafter. Casper bor i Tapachula i södra Mexiko och är gängmedlem. Jag älskar hans tre första filmer Harsh Times, Street Kings, End of Watch men kan inte riktigt med hans senare. Efter en sjukdom i tonåren är hon både döv och stum. I denna kontext framstår plötsligt Arnold som en odräglig mobbare, en narcissistisk, fåfäng diva jämte den blyge Lou. Och dessutom är den rolig! De hjälpsamma mössen är tre stencoola städerskor. Carrie-Anne Moss (alltid bra!) gör en annan av rollerna Christopher Nolans första fullängdsfilm Memento är en stilövning i baklängesberättande. Winter on Fire (2015) Henrik : För några veckor sedan var det två år sedan protesterna på Självständighetstorget i Kiev inleddes.

Bli ett du med. Romantik The Notebook (2004) Ida: En så hjärtesvidande film att den gett upphov till ett uttryck. Här finns så mycket att tycka om, från det psykologiska maktspelet mellan karaktärerna till den snygga ytan. Captain America: The Winter Soldier (2014) Per: I floden av Marvel-filmatiseringar är Captain America-filmerna de bästa. ( Sabotage med Schwarzenegger till exempel, vilken soppa.) Det samma gäller även Christian Bale. Den alltför tidigt avlidne Anthony Minghellas bästa film. Kul att en av årets bästa filmer också är en av årets billigaste. När kvällen kommer knackar en maskklädd främling på glasdörren och meddelar att han tänker döda henne, fast först efter att ha skrämt henne riktigt ordentligt Mike Flanagans Hush som fick premiär på Netflix i april 2016 är en home invasion-skräckis av samma kaliber som You're Next eller.

Stor kuk är ett plus i kanten. I Honduras bestämmer sig samtidigt Sayra att följa med sin far och sin farbror när de ska emigrera till USA. . En bländande masterclass i filmiskt berättande mycket tack vare Martys ständiga klippargeni Thelma Schoonmaker som än idag står sig som den bästa gangsterfilmen någonsin. När exakt blev han så tråkig? Bonus för en riktigt magstark dass-scen som faktiskt kan mäta sig med både Trainspotting och Slumdog Millionaire. The Talented Mr Ripley (1999) Martin: I allt väsentligt en utomordentlig filmupplevelse. Bakom kulisserna fanns dock stora problem hennes äktenskap var ständigt stormigt och hon hade svårt att fina ro i livet. Att Ephron redan 1998 gör en internetdejt-spaning ser jag som ytterligare ett bevis på att hennes rom-com-känsla än i dag saknar motstycke. Dessutom spelas skurken av min senaste tv-förälskelse Lee Pace, från Halt and Catch Fire. I vintras fick han sitt stora internationella genombrott när hans senaste film Kriget blev Oscarsnominerad som bästa icke engelskspråkiga film.

En svinigt snygg, atmosfärrik och mycket blodig vampyrfilm med kalasbra skådisar: till och med den ofta så stele Hartnett är bra, och Danny Huston gör en lika pretentiös som ruggig vampyrledare. Så här i backspegeln kanske Batman kunnat spelas bättre (till att börja mindre growl?) eller annorlunda (om ni har missat det gillade jag Ben Afflecks Batman) men där och då älskade jag Christian Bales tolkning. Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet (2011) Björn: Motion capture-veteranerna Jamie Bell och Andy Serkis blåser ordentligt liv i Tintin och Kapten Haddock i Steven Spielbergs version av Tintin. Tittare med falköga noterar en gammal svensk skolplansch på väggen hemma hos Hoffman och Murray med » svenska VÄxter« prydligt skrivet högst upp. En klocka tickar ner, och varannan minut zappas en ny person ihjäl.

Ayer är ju en av alla dessa regissörer som presterar bäst under kontrollerade former, alltså dålig budget. Network (1976) Björn: »Im mad as hell, and I'm not going to take this anymore!« I år är det 40 år sedan Peter Finch fick sitt on air-utbrott i rollen som desillusionerat veterannyhetsankare och fällde en av filmhistoriens mest legendariska repliker. Man lär sig massor. Sylvester Stallone, Wesley Snipes och Sandra Bullock (med många flera) gör en fantastiskt underbar kitschig dysto-utopi med humor, explosioner, läcker scenografi och tre viktiga snäckskal. Med de knakande, knyckiga, torra lederna hos den vanvettigt läskiga spindelkvinnan i Ju-On: The Grudge. Lyfta skrot (Pumping Iron, 1977) Martin: Klassisk och otroligt underhållande dokumentär från 1977 om den amerikanska bodybuildingscirkusen, i synnerhet scenen kring gymmen vid Muscle Beach i Los Angeles, och med ett särskilt fokus på The Governator himself, Arnold Schwarzenegger, som vid filmens tillkomst ännu inte hade slagit igenom som. Plötsligt glider ett troll förbi i oskärpa, senare skuggan av en häxa som tassar runt i förbifarten, och det är då man förstår: Running Scared har ambitionerna hos en mörk (eller snarare kolsvart) saga. Skådespelaren och komikern Paul Reubens utvecklade sin egenartade figur Pee-Wee Herman på scen i Los Angeles i början av 1980-talet, en föreställning som filmades för HBO och senare ledde till denna långfilm. Filmen handlar om Bliss konflikt med föräldrarna, hur hon blir ovän med bästa kompisen och hur hon blir sviken av en skitstövel till pojkvän, men den håller även måttet som sportfilm med en riktigt spännande avslutande match mot ärkerivalerna Holy Rollers och en hel del. Han har fortfarande stått för någon miss.

Det är inte någon frenetisk screwball-komedi det här; gesterna är ibland ytterst tillbakahållna. Och mitt i alla groteskerier och saftiga headshots finns en tragisk love story mellan Grant och hans förtjusande fru, spelad av den som vanligt briljanta Elizabeth Banks. This Is Where I Leave You är en typisk amerikansk familjesammankomst- film, i det här fallet är det hustrun/mamman och de fyra vuxna barnen med partners som samlas under ett tak för att i sju dagar sörja maken/pappan tillsammans, vilket får relationerna att gnissla lite. Filmen handlar om sista dagen på ett sommarkollo, och de intriger som där sker mellan de olika lägerledarna tonåringar som alla porträtteras av folk i 2530-årsåldern. Kan det vara något för idag? Rune får en idé hur de ska två ska få större respekt. Wallace Gromit: Varulvskaninens förbannelse (2005) Per: Årets höjdpunkt, den lokala grönsakstävlingen, närmar sig, men friden hotas av ett mystiskt och skräckinjagande monster som käkar upp grödorna. Bandet intervjuas tyvärr inte så vi får nöja oss med berättelser från folk runtomkring och kändisar som jobbat med dem. Mike Flanagan ( Absentia och Hush, se nedan!) glider snyggt och sömlöst mellan två fasansfulla händelser med 11 års mellanrum och skapar en rejält ruggig skräckis för vänner av intrikata mindfuck-filmer. Men dubbelspelet är livsfarligt Paul Verhoeven ( RoboCop, Total Recall ) bjuder på sin sedvanliga mix av briljans och trash: Black Book är en gedigen och spännande krigsthriller med matinékänsla och en del pajiga inslag, hela tiden skamlöst underhållande.

Dels för att berättelsen om »The Quiet Beatle« inte är lika uttjatad som den om John Paul, och dels för att Scorsese och hans team fått tillgång till tidigare osedda hemmafilmer från familjen Harrison. Ett gäng journalister (eller rättare sagt en journalist plus två praktikanter) bestämmer sig för att göra ett knäck på en tidningsannons, där en tidsresenär söker sällskap till nästa resa bakåt i tiden. (Jag älskar det.) Cubic (2002) Björn: I USA hette filmen Equilibrium men här fick den en pursvensk titel: Cubic. Slither (2006) Per: James Guardians of the Galaxy Gunns regidebut är en härligt geggig hyllning till alla de monsterfilmer och b-skräckisar han växte upp med. Running Scared (2006) Per: Vid första påsynen en generisk actionrulle, men denna thriller från 2006 av Wayne Kramer ( The Cooler ) har en räv bakom örat. Obligatorisk tittning för Beatles-fans! I framtiden är känslor förbjudna och för att stävja alla eventuell känsloyttringar finns en fascistdoftande polisarmé som letar upp alla som fuskar med drogen som gör dem känslolösa och bränner allt som kan framkalla känslor. Och slutet mardrömmar vävs av slut som dessa. Batman (1989) Björn: Det är lätt att glömma bort (alternativt inte alls ha koll på) hur torftigt superhjälteklimatet i världen var i slutet av 1980-talet. Konst och sånt, ni vet.

Hon ogillar förhållanden starkt och gillar att vara på driv hela tiden. The Prestige (2006) Per: Mitt ibland Läderlapps-trilogin och Inception är det lätt att glömma bort en av Christopher Nolans bästa filmer: The Prestige, som han gjorde mellan Batman Begins och The Dark Knight. Hur i allsin dar ska Jared Leto kunna göra Jokern ens ett uns så bra? Vi har plockat russinen ur kakan och bjussar på 100 topptips  alla just nu tillgängliga på svenska, netflix. Där blir han direkt tvungen att inordna sig i hierarkin och underordna sig de andra. Där har vi kanske även nyckeln till framgång. Jag är allergisk mot höhö-grabbskämt och mäns vänskap är från Mars där man gillar porr och sport och kvinnors vänskap från Venus där man äter glass med fötterna uppdragna i soffan, men jag har faktiskt inte några problem med den här filmen. På ett högst formellt plan baserad på en sexualupplysningsbok, men det enda som behölls av denna dammiga volym var den uppseendeväckande titeln allt annat är sprunget ur en Woody som är på ovanligt lekfullt humör här. Hon har också en dragning till oskyddat sex. The French Connection är kanske mest känd för biljakten men min favoritscen är katt-och-råtta-leken i tunnelbanan.

Långt innan Brad Bird regisserade sin första otecknade film, mission: Impossible Ghost Protocol så regisserade han de två mästerverken. En film full av magi, och ja, Frost förtjänar sina barnfans i fladdrande Elsa-klänningar. Kvartetten får slut på bensin, tvingas stanna på en övergiven bensinmack och blir hjälplöst fast, för utanför glasdörrarna väntar något oerhört mycket värre Och en klassisk inledning på en kidnappningsthriller övergår i en geggig och rätt så underbar monsterfilm. . Handlingen: Ellie (Claudette Colbert en bortskämd dotter till en Wall Street-miljonär, rymmer från sin far och träffar en något sjaskig journalist (Clark Gable) när hon sätter sig på en buss till New York. The Host (2006) Per: Amerikansk dumpning av miljöfarligt avfall i floden Han i Sydkorea leder till att ett gigantiskt vattenmonster muteras fram, och när besten tar sig upp till ytan och rövar bort en liten flicka måste hela hennes brokiga familj kämpa för att hitta. Han får hjälp av Teddy (en underbar Joe Pantoliano) med letandet. Hickes pappa, hövdingen, vill självklart att Hicke ska bli en drakjägande ruskig sälle i stället för den spinkige lillkillen han är, men när Hicke råkar skadeskjuta en fruktad drake händer det otänkbara.

Sen följer en lång och snårig jakt på den bestialiske mördaren. Creep (2014) Magnus B: Josef (Mark Duplass) är döende och anlitar Aaron för att videofilma hans sista tid. Bale Bale:ar nämligen ur och finner sig snart fast i en nedåtgående ostoppbar vålds/drogspiral. Det känns som Copley siktar på (men riktigt så bra är han så klart inte). Ett verklighetsbaserat drama om Oscar Grants sista dag i livet, innan han sköts till döds av polisen i San Fransiscos Bay Area, under mycket tveksamma omständigheter. Star Trek (2009) Per: När.J.

Ett brev med ett mystiskt chiffer landar hos redaktionen för San Francisco Chronicle. Det är inte svårt att se hur Arnold sedermera blev en sådan stjärna hans utstrålning är oemotståndlig och samtidigt är det ljuvligt hur filmen kontrasterar detta kalifornisk-österrikiska charmtroll med den betydligt mer lågmälde Lou Ferrigno, Arnolds främste konkurrent. Men han är ju ensam eller? Han har i hela sitt liv gått från flickvän till flickvän och aldrig riktigt behövt några vänner. Well, det ligger någonting i det  men vilken mumsig skåpmat!

Det låter väl rätt trevligt? Alla dessa filmer finns just nu på svenska Netflix. Att Milou heter Snowy! Drama Inherent Vice (2015) Martin: Paul Thomas Anderson är en mästare, och han förvaltar Thomas Pynchons medvetet kaotiska berättelse om den kaliforniske hippie-privatdeckaren Doc Sportello perfekt och skapar en film som inte bara är en utmärkt noiruppdatering i samma anda som Chinatown och The Long. Sin Nombre (2009) Henrik: Redan innan Cary Joji Fukunaga slog igenom med första säsongen av True Detective hade han gjort två långfilmer. Patrick McGoohan (tv-serien The Prisoner ) som elak fängelsechef och en sedvanligt hårdkokt Clintan borgar för tät och spännande fängelseaction. De omutbara (1987) Per: Kevin Costner spelar FBI-agenten Eliot Ness som sätter ihop en specialstyrka bestående av både rookies och en ärrad konstapel (Sean Connery) för att krossa Al Capone i 1930-talets Chicago. Så släpps han en dag, får nya kläder och en mobiltelefon, och jakten på den som ville honom illa måste starta.

Hans enda sällskap är gerty, en intelligent superdator (med passande lakonisk röst av Kevin Spacey). Där tar dokumentären Cowspiracy avstamp. Ja, filmen lyckas med att omedelbart kännas både gammalmodig och dagsaktuell på samma gång och det fortsätter så filmen igenom. . Lika mycket som huvudpersonen ljuger. Ben Wheatleys A Field in England är en härligt flummig mardröm i svartvitt. Den andra, Jane Eyre, kom 2011 men den gillar jag inte lika mycket. What Happened, Miss Simone? Conrad är nämligen besatt, något onaturligt besatt visar det sig Efter att ha sett trailern och inledningen till Manson Family Vacation kan man lätt få för sig att det här är en film vars idé är bättre än filmen, så är det inte. Clive Owen, Julianne Moore och Michael Caine är strålande i Gravity-regissören Alfonso Cuaróns mästerliga och visuellt bländande dystopi en av de snyggaste, skitigaste, mest spännande och skrämmande framtidsskildringarna någonsin. svenska porr film sport date

Svenska porr film sport date - Slynor som

2 år sedan 06:59 xHamster stora bröst TheOnlyLuca- Shapes Idag 07:00 PornHub amatör solo stor röv stora bröst brunett röv fetisch Birthday Surprise For Her Son 3 dagar sedan 25:57 xHamster överraskning avsugning ansiktsprut latinamerikansk stor röv stora bröst röv Brunette with big tits plays. Ögonvittnens berättelser blandas med arkivfilm och nyhetsbilder. Om den sedan är en kul och underhållande tidsresefilm, det får du avgöra själv. Filmen duckar dock från en viktig dimension i Iris gärning och liv när man är ekonomiskt oberoende, äger två-tre boenden samt en stor lagerlokal, aldrig behöver bry sig om värdsliga ting som pengar, städning och matlagning, då har man också större möjligheter att göra vad. Förutom att vara mästerlig monsterskräckis och effektiv b- film är The Host också charmig slapstickkomedi, konspirationsthriller och ömsint familjedrama pepprad med effektiv samhällskritik och några härliga kängor mot Sydkoreas kompisar USA. Easy A (2010) Johanna: Att bygga en high school- film på en litterär klassiker är något manusförfattare vanligen gör för att de inte har några egna idéer. Järnjätten (1999 björn: Järnjätten utspelar sig 1957, en tid då rädslan för atomförintelse var extremt stor i USA. Äventyr, rapp dialog och ett nystan av olika känslor följer med avslutande romantik. Vill man kan man säga att den moderna tv-debatten föddes här någonstans. Finns både med engelskt och svenskt tal. Filmen, som är baserad på en roman av Jonathan Tropper, är mestadels drama men också komedi och det måste erkännas att familjen varken generas av att prata om sex, bröst eller mens och att de har lite av småbarnshumorn kvar. När en knarkbaron börjar göra business på Phoenix nattklubb ställs familjekonflikten på sin spets. Toy Story 3 har Draktränaren alla kvalitéer som Pixar-filmerna brukar ha: en osannolik hjälte, ett kramvänligt djur och ett jättestort hjärta. Beasts of No Nation (2015) Henrik: Vi är i ett oidentifierbart land i Västafrika som är på väg mot kaos. Jag har nämligen inte lyckats se hela. Favoritscenen är den där Jeffrey Dean Morgan (hunkarnas hunk) börjar sjunga Steve Earles Galway Girl och Hilary Swank minns en gitarrspelande Gerard Butler. Vi är ett gäng medelålderskvinnor som gillar att fly verkligheten till- och från. Där finns dels den konkreta konfrontationen. Spelet är mästerligt, och som alltid bjuder Gray på en mäktig shootout och toppar med en av de absolut tätaste biljakter jag sett. Abrams fick jobbet att styra upp Star Trek gjorde han gratis chat sköna sexställningar likadant som när han räddade Mission: Impossible- franchiset efter John Woos hiskeliga tvåa: plockade in teamet Roberto Orci Alex Kurtzman som manusförfattare, hottade upp actionscenerna och slängde in Simon Pegg som comic relief. Oculus (2013) Per: En mystisk spegel som tycks hysa pur ondska förhäxar sina ägare och förintar en halv familj. Winter's Bone (2010) Martin: Debra Graniks prisade adaption av Daniel Woodrells okuvliga deckare i amerikansk fattig bergsmiljö är karg, hård och oförglömlig. I Source Code är han pigg och på tårna (well, mestadels).

I stället för datoranimationer är det gummi, kladd och slemmiga ljudeffekter, och ett monster som påminner en hel del om John Carpenters och Rob Bottins mäktiga shapeshifter i science fiction-klassikern The Thing. För regi och manus står Christopher Guest (även känd som Nigel Tufnel i This is Spinal Tap) som har flera andra tonsäkra fejkdokusar på sin cv kolla också in folkrockparodin A Mighty Wind och här återanvänder sin fina ensemble av vassa komediskådisar som Parker Posey, Michael Hitchcock, Fred. Det är först i efterhand som den känns 1980-tal. Om man ser tillbaka på den nu, med Christopher Nolans Dark Knight -trilogi i färskt minne, så var Batman mer lekfull och mer serietidningsaktig och rolig där den skulle vara rolig, inte ofrivilligt och inte för mycket. Shane Carruths Primer är den tänkande människans tidsresefilm. Interstellar (2014) Björn: Hela jorden håller på att gå åt helvete och det enda ätbara man kan odla är majs och till och med den håller på att dö ut I ett desperat försök att rädda människorasen skickar en nasa-professor (Michael Caine) den före detta. Klart att den enorma köttlobbyn är en skurk, men nästan mest fokuserar Cowspiracy på miljöorganisationerna varför framhålls lågenergilampor, köpa ett träd och så vidare som en lösning på miljöproblemen, i stället för att kritisera storskalig djurhållning?

En dag kommer militärjuntans soldater till byn och anklagar alla för att tillhöra rebellerna. A Field in England (2013) Magnus: Utspelar sig under det Engelska inbördeskriget på, ja, ett fält i England, där ett gäng överlevare äter svamp, umgås och letar efter en skatt. Urban Dictonary förklarar ordet notebooked : »Term used to describe a girl who makes a boy sad and emotional from watching the film «The Notebook».« De ger även exempel på konversation: Girl 1: How you get him to be so sensitive? Var ligger vår lojalitet? Denna aspekt är en helt avgörande del av Iris liv, men den berörs knappt i filmen, vilket är synd. This Is Where I Leave You (2014) Tora: Jane Fonda, Tina Fey, Jason Bateman, Adam Driver, Timothy Olyphant, Kathryn Hahn och Connie Britton. Redan vid första stoppet träffar de på en sluskig karl som vägrar plocka upp sitt Cornetto-papper efter sig. Denna från 2009 är den första av dem.

Tyvärr råkar den populäraste tjejen i skolan, som också är kristen fundamentalist (Amanda Bynes höra nödlögnen. Den är så skakande och realistisk som du kan föreställa dig. 2 år sedan 32:14 Tube8 stora bröst strippa förföra Jessica Moore and hard cocked guy enjoy oral sex 3 år sedan 05:30 HotShame stora bröst Redhead with big boobs riding cock 8 månader sedan 26:59 ProPorn stora bröst bröstvårtor Flesh Gordon meets the Cosmic Cheerleaders. Målet är som i alla apokalyptiska filmer en bättre värld. 5 månader sedan 40:00 PornHub stora bröst gangbang I Suck Big Boobs Of My Pregnant Wife 1 månad sedan 22:18 Analdin gravid stor röv stora bröst amatör pengar Provoking blonde beauty in blue puts her sensational body on display 1 år sedan 06:15 TubeOn stora. Huvudjägarna (2011) Per: Om man bara ska se en ultravåldsam norsk thrillerkomedi i sitt liv så är Huvudjägarna inget dumt val. Ingen fara, det här är nämligen inte spel du finner på Åhléns eller ens Game Stop utan indiespel utvecklade utan storbolag i ryggen, med en personalstyrka sällan större än två. Det allra värsta gänget består av en samling hiskeliga punkare, ledda av den karismatiske (och så jävla icke-punkiga) slyngeln Stegman (Timothy Van Patten en tonårspsykopat med dolda musikaliska talanger. And although we serve them, we are not their servants.« John Hughes ( Breakfast Club ) var en av manusförfattarna, vilket kan förklara kvalitén.

The Pledge var Sean Penns tredje film som regissör och är en mörk, tajt och extremt välspelad kriminalare med en helt igenom bländande Nicholson i en ovanligt nedtonad huvudroll. Hur hamnade den där? Whip It (2009) Stefan: Det är inte ofta man ser en film som inte skulle klara ett omvänt Bechdeltest! (Se också: Advanced Style ) Indie Game: The Movie (2012) Magnus: Lisanne Pajots och James Swirskys dokumentärfilm sätter fokus på retrokulturen som vägrar. Shutter Island är en mycket mörk och nervpirrande thriller. Claudette Colbert är utmärkt och jag njuter bland annat av hur hennes mörka röst hindrar henne från att låta varken söt eller försynt. Dagens bästa medicin mot söndagsångest. Fruitvale Station (2013) Per: Regissören/manusförfattaren Ryan Coogler slog igenom stort häromåret med hyllade boxningdramat Creed detta är hans starka långfilmsdebut från 2013. Maid in Manhattan (2002) Ida: En Askungehistoria minus den dåliga smaken i munnen.

Ellen Page är underbar i rollen som Bliss Cavendar, tonårstjejen som dras med på skönhetstävlingar av sin mamma men som plötsligt finner sin plats på roller derby-banan, trots att hon inte har åldern inne. I historien om förskolläraren Lucas som efter ett sorgligt missförstånd laddat av missriktade känslor anklagas för att förgripit sig på ett av sina dagisbarn. De inleder en vänskap som är oväntad men inte som i den där franska filmen. Blå är den varmaste färgen (2013) Tobias: Det gör ont när knoppar brister. Draktränaren blev blåst på Oscar-statyetten för bästa animerade film 2010. Inherent Vice är lika mycket en film om Los Angeles och Kalifornien som berättelsen om det paranoida och desillusionerade sjuttiotalet, och är det något PTA kan utan och innan så är det LA, oavsett årtionde. Vi söker som sagt tre stycken män som är diskreta, renliga, och kåta.

R är ett hårt slag i magen. Och lyckat blev det en mäktig och sagolikt vacker sci fi-rulle med snorsnygga actionscener, fint inhopp av Leonard Nimoy som den åldrade Spock, och ett rent frossande i solreflexer och motljus  älska eller hata det, men det kan ha varit här Abrams lens flare -fixering peakade. Easy A är en diskussion kring Hawthornes The Scarlett Letter, dess tema (horstämpling) och hur ämnet både har och inte har förändrats under det senaste århundradet. Jag brukar stå upp för svensk dubbning av animerad och tecknad film men, draktränaren har jag bara sett på engelska. Visst, det är roligt och smart, men även känsligt, sorgligt och ömsint om svartsjuka som leder till sprickor inom familjen. (2015) Henrik: Liz Garbus Oscarnominerade What Happened, Miss Simone? Det trodde jag inte när jag såg A Knight's Tale. Tillsammans åker de på en roadtrip i den amerikanske anti-ikonen Charles Mansons fotspår. Jakten (2012) Tobias: Den verkliga styrkan i Jakten ligger i dess konfrontationer.

Park Chan-wooks Oldboy är en mäktig och egenartad thrillermelodram om hämnd och skuld. I Abdellatif Kechiches Cannes-vinnare Blå är den varmaste färgen är det precis den smärtan vi får ta del. Primer (2004) Per: En liten grupp datatekniker bygger på fritiden en tidsmaskin i garaget och lyckas. Men Wet Hot American Summer innehåller också tidiga framträdanden av superstjärnor som Paul Rudd, Bradley Cooper och Elizabeth Banks. Det är helt enkelt en småmysig film som utan att gå på djupet beskriver igenkännande och nyanserat konflikter som briserar, kriser som genomlids och hur man kan stå nära sin familj utan att egentligen vara så nära varandra. Det är ju nästan så att man skulle kunna titta på dem när de läser ur en omodern gammal telefonkatalog och njuta ändå, men här får vi naturligtvis mycket mer. Det är spännande och ibland till och med lite roligt.

Inga garantier, ingen ekonomisk trygghet. En film med riktiga människor och befriande fri från dramatiska klimax. När Tim Burtons Batman hade premiär ändrades det klimatet från istid till högsommar över en natt. James Gray ( Little Odessa, The Yards ) levererar ännu ett saftigt och obönhörligt familjedrama av klassiska film noir-ingredienser. Action Äventyr Mad Max: Fury Road Magnus B: Imperator Furiosa (Charlize Theron) flyr från sin sekt, tillsammans med ett gäng fortplantare ja, deras enda uppgift är att föda barn. Sightseers (2012) Per: Modersbundna Tina och hennes nye pojkvän Chris, en fritänkare med författardrömmar, ger sig ut på en mysig husvagnssemester genom Lake District. Han har dock ett snillrikt system för att minnas eller snarare bli påmind om ledtrådar. Theron övertygar som mänsklig krigare, men bäst av alla är helt klart Nicholas Hoult Marcus från Om en pojke (!) suverän i rollen som krigsskadade Nux, med ett fullt fungerande hjärta.

Jag fattar att det tar emot att se en dokumentär med ett budskap man antagligen inte alls vill höra. »Sentimentalt och melodramatiskt« säger andra men ni kan ju sitta där och surpuppa er då medan jag greppar efter näsduken. Försöker någon lämna sin plats skickar kupolen ut en dödsstråle, och personen zappas ihjäl och slungas bort. Fast besluten att hämnas tar hon sig till Berlin, går med i motståndsrörelsen och lyckas med sex och smartness nästla sig in i maktens korridorer med målet att hämnas på den onde men stilige SS-officeren Franken (Sebastian Koch från De andras liv och Homeland ). Stranger Than Fiction (2006) Per: En mycket nedskruvad Will Ferrell spelar en torr och hämmad skattmas som plötsligt en dag får en berättarröst (Emma Thompson) i huvudet som kommenterar allt som händer i hans inrutade liv. Om du går i gång på det och på frågan huruvida vi alla lever i en datorsimulation så är Source Code för dig. Kip Andersen åker land och rike runt och intervjuar expert efter expert, läser rapporter och tvingar fram svar på frågan »varför vågar ingen tala om att köttindustrin är det enskilt största hotet mot vår jord just nu?«. Det visar sig att ett virus gjort dem galna, och snart är en militär cover-up i full fräs.

Hush (2016) Per: Maddie (Kate Siegel) är en författare som flyttat till ett hus i skogen för att slutföra sin nya roman. Bara en sån sak. Den handlade om hur kött- och mejeriindustrin är skyldig till mer utsläpp än samtliga transporter i hela världen. . Det händer att jag får ilningar längs ryggraden när jag ser Jake Gyllenhaals fejs. En lysande, tajt liten chiller för vänner av brutala zombiefilmer med onda militärer. Norris frontalkrockar såklart med gänget, och snart eskalerar konflikten bortom alla rimliga nivåer. Ändå är den jävligt rolig och humorn hur tidvis hur snuskig som helst. . Istället träffar hon Casper och tillsammans försöker de fly undan gänget som jagar dem samtidigt som de ska överleva den farliga resan norrut. Gillar du dokumentärer som American Movie, The King of Kong eller Cinemania så kommer du att älska Indie Game: The Movie. Rart, hjärtevarmt och så skönt att se efter alla superhjältar och CGI-monster.

Reader Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *